UUSI ALKU – BLOGI ON SIIRTYNYT FITFAHIONILLE

blogi on siirtynyt fitfashionille

Näin siinä kävi, että tämän mimmin blogi siirtyi nyt isommille areenoille. Tuntuu todella hyvältä. Varsinkin, kun aikoinani mietin, etten koskaan ala bloggaamaan ja sitten kun kumminkin läksin, niin ei käynyt mielessäkään, että näitä jorinoita lukisi joku muukin kuin oma äiti.

Saan kirjoittamisesta niin paljon voimaa ja toivon, että myös te rakkaat lukijat saatte poweria ja jaksamista omaan arkeenne. Olen kokenut viimeisen vuoden aikana niin paljon siistejä juttuja, että sitä on välillä vaikea uskoa. Niin nousuja kuin laskuja, mutta aina homma on mennyt eteenpäin. En olisi vuosi sitten uskonut, että saan tehdä työkseni sitä, mitä haluan. Kovaa työtä se tämäkin on, ei pelkkää hattaraa. Mutta tämä on ensimmäinen työ, jonka eteen jaksan taistella läpi vaikeidenkin aikojen.

Olen lukenut Fitfashionia vuosia ja salaa haaveilin, että pääsisin sinne itsekin kirjoittelemaan. Nyt se on todellisuutta. Unelmissa on se ”huono”  ja pelottava juttu, että ne saattavat joskus toteutua.

UUSI BLOGI, SAMA TYTTÖ

Blogissa olette nähneet tämän minun kasvun, niin ilot kuin kipuilut. Ne kuuluvat elämään. Vaikka blogi siirtyy, niin jutut pysyvät samoina. Ei kiiltokuvaa, vaan oikeaa elämää. Haluan jakaa syvällistä pohdintaa, joiden ohella koen tärkeäksi, että saan inspiroida ihmisiä liikkumaan. Treenivinkkejä ja videoita siis jatkossakin luvassa. Kai sitä nyt jo kehtaa kutsua itseään bloggaajaksi? 🙂

Olen superkiitollinen teistä lukijoista ja arvostan jos siirrytte kanssani myös Fitfashionille. Uudet ja vanhat kirjoitukset löytyvät vastedes ihan omalla nimelläni Fitfashionilta. Noora Katariina.

Klikkaa itsesi uuteen blogiin:

Noora Katariina

Sometouhut löytyvät edelleen samoista osoitteista.

Käy tykkäämässä ShapeUpin facebook-sivuista, niin saat tiedon uusista blogipostauksista. Facebookissa jaan myös vinkkejä liittyen hyvinvointiin. Löydät minut myös Instagramista. Siellä pääset seurailemaan personal trainerin arkea kuvien muodossa. Pistä seurantaan!

Posted in Yleinen and tagged , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *