Heinäkuun supertarjous: 10 kerran treenikortti vain 700€!

Monilla on varmasti lomat meneillään tai vähintäänkin ihan ovella.Vaikka painotan vahvasti, että eletään hetkessä ja nautitaan lomasta, niin tämän tarjouksen verran kannattaa ”murehtia” tulevaa. Nyt on nimittäin huikea tarjous, jolla varmistat tehokkaan lomalta paluun.

Heinäkuun supertarjouksena 10 kerran pt-treenikortti vain 700 € (ovh. 750€). Tarjous voimassa heinäkuun loppuun mennessä lunastettuihin kortteihin, voit kuitenkin aloittaa treenit vasta elokuussa. Maksun voi suorittaa maksimissaan kolmessa erässä.

Osta nyt – aloita vasta elokuussa

Kesästä kuuluu nauttia, koska se on Suomessa niin hyvin lyhyt. Katseen voi silti suunnata hetkeksi syksyyn. Mitä tapahtuu lomien jälkeen? Voit varmistaa loman jälkeisen ruotuun paluun ostamalla treenikortin nyt, niin paluu aktiiviseen elämään ja arkeen sujuu huomattavasti helpommin. Voit ostaa kortin nyt, mutta aloittaa treenit ohjatusti vasta lomien jälkeen.

Lomalla kannattaa suosia ulkona treenaamista ja hyötyliikuntaa

Jotta lomaltapaluu sujuisi hieman kivuttomammin (oli siinä kaverina pt tai ei), eikä kuntotaso menisi täysin alas, kannattaa lomallakin olla aktiivinen. Netti on pilvin pimein täynnä ilmaisia tai pienellä rahalla saatavia treeniohjeita, joilla pärjää varmasti lomien läpi. Pyöräile tai kävele, pelaa pihapelejä tai vedä pikaisia treenejä vaikka laiturinnokassa. Muista pysyä liikkeessä, niin loman jälkeen ei tarvitse aloittaa treenikautta ihan nollista.

Tee syksystä hieman iisimpi ja lunasta treenikorttisi heinäkuun aikana ja aloita treenit vasta elokuussa! Pistähän treenikortti tilaukseen laittamalla viestiä??noora@shapeup.fi

Muista myös, että kaverin tai puolison kanssa treenaat samalla hinnalla. Tämä edellyttää, että molemmilla on sama lähtötaso ja tavoitteet. Mahdolliset yksilölliset treeni- ja ravinto-ohjelmat lisämaksusta jokaiselle säädylle erikseen.

Huisia tiistaita ja ihanaa lomaa niille, ketkä sellaisesta nauttivat!

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

 

 

Posted in hyvinvointi, treeni and tagged , , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.