Huikea kesätreenikausi paketissa – syksy saa tulla

Eilen vedin tältä erää viimeiset treenit sekä Kumpulan että Pasilan ryhmälle. Vastahan me aloitettiin. Aika menee kuin siivillä, kun on mukavaa. 10 viikkoa treenattiin näiden kahden reippaan ryhmän kanssa ulkona ja sadetta taisi tulla vain yhden kerran Pasilan ryhmän treeneissä. Huikea sekä lämmin kesä ja treenikausi on kyllä ollut.

Syksyllä jatkuu treenit, mutta pari muuttujaa pitäisi vielä hoitaa, niin treenikalenteri on ready. Jos haluat viimeisimmän tiedon tulevista valmennuksista, niin ota seurantaan mun kanavat.

Facebook 

Instagram

Treenitapahtumaan tulijoille on myös etuja syksyn treeneihin, joten tule 18.8. hikoilemaan ja kuulemaan, mitä kivaa olen kursinut kokoon syksyksi.

Hae treenitapahtumasta vauhtia syksyyn – ilmoittaudu mukaan!

Järjestän hauskan koko perheen treenitapahtuman, joka toimii samalla kesätreeniryhmien päätösbileinä. Tapahtuma pärähtää käyntiin klo. 10.00 ja päättyy viimeistään klo. 12.00. Tapahtuma on avoin kaikille, joten sinun ei ole tarvinnut käydä kesätreeneissäni jotta voisit tulla mukaan! Luvassa jokaisen kuntotasolle soveltuvat ryhmätreenit, jonka jälkeen tarjolla palauttavaa välipalaa.

Tapahtumassa huikeita etuja syksyn valmennuksiin, joten nyt kannattaa tulla messiin. Syyskuussa alkaa treenikausi, joka kestää aina joulukuun loppupuolelle saakka. Vielä muutama juttu vaatii klousaamista, mutta treenejä on luvassa vähintään 3 kertaa viikossa.

Tule mukaan ja klikkaa itsesi tapahtumaan tästä. 

Nähdään treenitapahtumassa!

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in personal training, treeni and tagged , , , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.