Vielä ehdit mukaan treeniryhmän syyskaudelle!

Treenaa tsemppaavan valmentajan ja ryhmän kanssa jopa neljä kertaa viikossa! Ryhmätreenit starttaavat syyskuussa, tulethan mukaan! Luvassa on 4 erilaista treeniä / vko ja kauden aikana kehittyvät niin voima, kestävyys kuin liikkuvuuskin. Treenejä koko kaudella 57 kertaa! Paikkoina kesätreeneistä niin ikään tutut Pasila sekä Käpylä. Nyt uutena paikkana R5 Athletics and Healthin tilat Etelä-Haagassa. 

Syyskausi 3.9.2018 – 22.12.2018 (vkolla 42 ei treenejä) aikataulu:

Maanantai

Käpylän peruskoulun jumppasali (Untamontie 2)  klo: 20-21 (ei 17.12.)

Keskiviikko

Käpylä, Movement Center (Koskelantie 9 Helsinki) klo: 20-21

Torstai

Pasilan Peruskoulu (Savonkatu 2)  klo: 17.30-18.30 (ei 6.12.)

Lauantai

R5 Athletics and Health (Kauppalantie 4) klo:  10-11 (ei 3.11.)

Mitä maksaa?

  • Kertakäynti 15 €
  • 10 -kortti 120 €
  • Loppukausi huippuedullisesti nyt vain 180€ sisältäen 30 monipuolista treenikertaa!

Kausikortti on mahdollista maksaa 2 erässä. Maksuvälineenä käyvät useimmat liikuntasetelit (Smartum, Virike, e-passi, EazyBreak..) Sitovat ilmoittautumiset ja lisäkyssärit 👉🏻 noora@shapeup.fi

Mitä ryhmätreeneissä tehdään?

Treenipaikkoina maanantaisin Käpylän peruskoulun jumppasali, keskiviikkoisin Movement Centerin tilat Käpylässä, torstaisin Pasilan peruskoulun jumppasali sekä lauantaina toimii treenataan Etelä-Haagassa. Olemme lauantait pitäneet ns. jokerituntina eli asiakkaiden toiveiden mukaan olemme treenanneet myös ulkona. Mäkitreenit + porrastreenit tekevät mukavan lisän sisällä treenaamiseen. 

Movementilla sekä R5:lla pääsemme vetämään kunnon voimatreeniä, koska tangot, kahvakuulat sekä voimistelurenkaat ym. löytyvät näistä tiloista. Jumppasali-treeneissä pääpaino on kehonpainotreenissä. Monipuolista settiä siis tiedossa, joten tule mukaan jos haluat terveen ja toimivan kehon!

Ryhmävalmennuksessa opit painoharjoittelun, kahvakuulailun sekä kehonpainoharjoittelun salat. Alkulämmittelyissä haastamme kehon tekemällä mm. eläinliikkeitä, joten vaikka olisit yhtä notkea kuin rautakanki, takaan että kehitystä tapahtuu silläkin saralla. Useimmat harjoitukset teemme aikaa vastaan, joten jokainen treenaa omalla tasollaan. Näihin treeneihin voi osallistua kaiken kuntoiset, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Valmentajana yli 3 vuoden kokemuksella

Valmentajana olen toiminut jo yli 3 vuoden ajan, joista yli 2 vuotta oman yrityksen kautta. Minun tavoitteenani on saada paatuneinkin sohvaperuna nauttimaan liikunnasta. Ei huutamalla vaan kannustamalla. Ihmisläheinen ja empaattinen asenteeni ovat valmennuksissani aina läsnä. Se ei kuitenkaan poissulje sitä, etteikö treenit voisi olla kovia.

Olen erikoistunut kehonpaino-, kahvakuula, sekä voimaharjoitteluun vapailla painoilla. Treeneissäni pääpaino on oikeassa tekniikassa ja turvallisuudessa. Haluan, että liikkumisesta tulee hyvä olo ja pääset kokemaan onnistumisen tunteita. 

Miksi kannattaa osallistua syksyn ryhmävalmennukseen?

Liikunta toimii ainoastaan silloin kun se on tapa eli sitä toistetaan säännöllisesti. Osallistumalla syyskaudelle sinun vastuullesi jää ainoastaan se, että tulet paikalle. Valittavina on 4 treeniä joka viikko. Minä suunnittelen mitä tehdään, kannustan sekä ohjaan. Voisin myös luvata, että huumoria viljellään ryhmän toimesta, joten ei missään nimessä vedetä liian vakavissaan.

Säännöllisten ja monipuolisten treenien johdosta tulet olemaan voimakkaampi ja virkeämpi. Liikunnallisesta elämäntavasta hyötyy oman itsesi lisäksi myös lähipiiri. Töiden jälkeen riittää virtaa, eikä sohva kutsu enää niin helposti. 

Kantava teema valmennuksessa on yhteisöllisyys, itsensä ylittäminen sekä liikunnan ilo. Ryhmällä on mahdollisuus vaikuttaa tuntien sisältöön, muokataan ryhmän mukaan tästä just teille sopiva setti. Te olette oman itsenne asiantuntijoita, minä vain annan ohjeistukset. 🙂 

Osallistujille teen oman Facebook -ryhmän, jossa voidaan jakaa hyvää fiilistä ja tiedotellaan muutoksista. Valmentajalle voi myös heitellä ryhmään kiperiä kysymyksiä.

Ryhmävalmennukseen sitovat ilmoittautumiset ja lisäkyssärit 👉🏻 noora@shapeup.fi

Tule mukaan hyvän mielen treeniryhmään ja ilmoittaudu NYT!