Maksuton treenitapahtuma Kumpulassa 18.8

Kesätreeniryhmieni viimeiset treenit ovat ensi viikon maanantaina ja haikein mielin ne pidän. On ollut ihan mahtava kesä niin ilmojen kuin reippaiden treenajienkin puolesta. Onneksi päästään pitämään huikeat päätösbileet yhdessä hikoilun merkeissä 18. elokuuta! Tämä maksuton treenitapahtuma on KAIKILLE avoin, joten ei haittaa vaikket olisi ollut mukana kesätreeneissä. Käy katsomassa mun instagramista, miltä treenit näyttää. Meikän IG-tilille pääset tästä. 

Syksyllä ryhmätreenit saavat jatkoa – lisätiedot vahvistuvat pian!

Syksyllä starttaa ryhmätreenit, joista infoan ihan pian lisää kunhan pari palapelin palasta vielä loksahtaa kohdilleen. Paikkoina toimivat kesätreeneistä tutut alueet: Pasila ja Kumpula. Treenitapahtumassa kerron näistä lisää ja tapahtumaan osallistuville luvassa hyvät alennukset syyskaudelle.

Minun ryhmätreeneissä pääpaino on oikeissa liiketekniikoissa ja tehokkaassa tekemisessä. Huumoria unohtamatta. Meillä jokainen tsemppaa kaveria ja kaikki voivat kuntotasostaan riippumatta treenata saman treenin (liikkeitä voi varioida vaikka miten paljon. ) Pääasiassa treenaamme kehonpainolla, mutta käytämme hyödyksi myös kahvakuulia, renkaita sekä kuminauhoja. Ryhmäläiset ovat kehuneet monipuolisuutta ja hauskuutta, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan treenejä tapahtumaan!

Maksuton treenitapahtuma Kumpulassa 18.8

Maksuton treenitapahtuma Kumpulassa 18. elokuuta klo.10.00

Järjestän hauskan koko perheen treenitapahtuman, jotka toimivat samalla kesätreeniryhmien päätösbileinä. Tapahtuma pärähtää käyntiin klo. 10.00 ja päättyy viimeistään klo. 12.00. Tapahtuma on avoin kaikille, joten sinun ei ole tarvinnut käydä kesätreeneissäni jotta voisit tulla mukaan! Luvassa jokaisen kuntotasolle soveltuvat ryhmätreenit, jonka jälkeen tarjolla palauttavaa välipalaa.

Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan jo NYT ??

Treenitapahtuma

Muistathan kutsua kaverit messiin!

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

 

Posted in treeni and tagged , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.