Miksi palkkaisit itsellesi personal trainerin?

On monia syitä palkata personal trainer. Ihmiset haluavat elämältä eri asioita ja he omaavat erilaisia arvoja. Joku haluaa olla kireimmillään kesällä 2019 ja toinen haluaa lisää voimaa, jotta arki sujuisi sutjakkaammin. Molemmat syyt ovat hyviä ja aivan varmasti tästä maasta löytyy valmentaja jokaiselle sellaista haluavalle. Ja tarkennuksena, jos ei joku vielä minua tunne, niin meikäläinen on enempi kiinnostuneempi toimivasta kehosta, kuin kesäkuntoon -projekteista.

Esittelen tässä samassa tekstissä myös erään asiakkaani, jonka kanssa on menty yhdessä nelisen kuukautta. Annika halusi apua elämäntapamuutoksessa, jossa pääpaino oli jaksamisen parantamisessa. Painon putoaminen olisi plussaa, mutta erityisesti hakusessa oli kunnon kohottaminen, jotta virtaa työpäivien jälkeen olisi arjen muihin touhuihin. Perheessä on puolison lisäksi myös kaksi pientä lasta, joten menoa riittää.

Mitä mieltä Annika on ollut valmennuksesta tähän asti?

”Selkä- ja olkapääkivut ovat hellittäneet miltei täysin. Koskaan ei ominpäin tulisi tehtyä vastaavanlaisia treenejä, eikä samalla intensiteetillä. ”

Annika & apukoutsi. 🙂

Miksi palkkaisit itsellesi personal trainerin?

Annikan (ja monen muunkin) sanoihin viitaten, ei yksinään tulisi vedettyä samalla draivilla treenejä. Personal trainer katsoo, että tekniikka on kuosissa, opastaa, neuvoo sekä kannustaa treeneissä ja niiden ulkopuolella. Oli sitten yksilö- tai ryhmävalmennuksessa, saa aivan varmasti uusia vinkkejä omiin treeneihin. Omakohtaisesti voin myös sanoa muiden valmennuksessa olleena, että uusia liikkeitä oppii melkein joka kerta. Jo itselle aiemmin tutuista liikkeistä voi oppia jotakin uutta.

Valmentaja puskee sinua eteenpäin silloin kun itsellä meinaa usko loppua. Yhteistreenien välissä on helpompi pysyä terveellisissä elämäntavoissa kiinni, kun tietää kohtaavansa valmentajan seuraavalla viikolla. Terveellisesti eläminen ja painonhallinta ovat periaatteessa simppeleitä asioita, mutta ”huonot” tavat ovat usein juurtuneet syvälle. Joskus sitä itse kukin tarvitsee ulkopuolista apua uusien elämäntapojen opetteluun sekä tukea tehokkaampien treenien läpiviemiseen.

Vielä on heinäkuun supertarjousta jäljellä

Jos kesä on mennyt ”ei niin aktiviisissa” tunnelmissa ja tarvitset liikunnan aloittamiseen apua, niin jatka lukemista. 🙂 Minulla on huikea tarjous PT-paketille ja se on voimassa enää kaksi päivää eli heinäkuun loppuun. 10 kerran treenipaketilla potkaiset syyskauden sporttisesti käyntiin. 10 kerran PT- treenit nyt vain 700 € (norm. 750€). Lue lisää täältä. 

Varaa omasi laittamalla sähköpostia?? noora@shapeup.fi tai soita +358 44 998 5780

Ihanaa alkuviikkoa!

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in personal training and tagged , , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.