Millaisia ovat asiakkaani -esittelyssä Johanna

On erilaisia motiiveja palkata itselleen personal trainer. Joku tarvitsee apua ison elämäntapamuutoksen kanssa, joku haluaa seurantaa ja vinkkejä nousujohteisessa treenaamisessa ja sitten on niitä, jotka haluavat ihan ”vaan” treenata erilaisia treenejä valmentajan opastuksessa. Kaikki ovat mielestäni hyviä syitä, pääasia että saadaan porukkaa liikkeelle. Omakohtaisesta kokemuksesta voin kertoa mitä parhaimmillaan yksi pt-tunti voi antaa. Treenimotivaatio on huipussaan seuraavat viikot (vaikkei valmentajan kanssa yhteistreenejä olisikaan joka viikko) ja hyvä draivi ulottuu niin työ- kuin vapaa-ajan elämäänkin.

Luottamus, henkilökohtaisuus ja armollisuus

Asiakkaita minulla on laidasta laitaan. Ikähaarukka on laaja sekä löytyy niin naisia kuin miehiä. Johannan kanssa ollaan treenattu puolisen vuotta ja nähty kerran kuukaudessa. Päätavoitteena on ollut kunnon kohottaminen (eritoten lisää voimaa) sekä painon pudottaminen. Kun kysyin mikä on ollut yhteistyössämme parasta, nousi sieltä muutama itsellekin hyvin tärkeä asia.

”Luottamus siihen, että valmentaja haluaa mun parasta. Arvostan henkilökohtaista palvelua sekä sitä, että mennään mun tahdissa. Ei liian kovia treenejä heti alkuun, vaan niitä on kovennettu pikkuhiljaa. Vaikkei edistyminen ole ollut sitä luokkaa kun toivoin, on silti menty eteenpäin ja opittu uusia, pysyviä terveellisiä elämäntapoja. Välillä motivaatio liikkumiseen katoaa, mutta aina kun on pt-treenit, muistaa sen liikunnasta tulevan hyvän olon. Liikunta pysyy säännöllisesti mukana elämässä, kun näkee pt:n kanssa edes kerran kuukaudessa.”

Edellämainituista Johannan kommenteista eniten sydäntä lämmitti sana ’luottamus.’ Onko palveluammatissa mitään jos ei ole luottamusta. Oli kyse sitten kampaajasta, hierojasta, putkimiehestä, lääkäristä tai ihan mistä ammattiryhmän edustajasta vaan, pitää häneen pystyä luottamaan. Pitää löytyä luottamusta siihen, että homma toimii siten, että tässä halutaan mun parasta, eikä viilata linssiin. Uskon, että luottamus on tärkein asia kun rakennetaan pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Aurinkoa sun loppuviikkoon! Ja hei huomenna tulossa taas Noora Vinkkaa – postaussarjan 2. osa. 🙂 Ensimmäiseen pääset tästä:

Näin pidät kahvakuulaa oikein

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in personal training and tagged , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.