Millaista on kesätreeneissä? Lue asiakkaan kommentit

Kesätreenit ovat pyörineet nyt kuusi viikkoa sekä Kumpulassa että Pasilassa. Porukkaa on riittänyt yllättävän hyvin ja on ollut kyllä huikeat kelit! Aurinko on hellinyt treenaajia melkein joka viikko, joten hikeä on vuodatettu. Sää on kuitenkin toissijainen juttu, kun on saanut koutsata reippaalla asenteella varustettuja liikkujia.

No millaista on ollut kesätreeneissä? Annetetaan asiakkaan kertoa:

”Kesätreeneissä on parasta monipuolisuus sekä hienoa, että treenit ovat joka kerta erilaiset.  Näin saa hyvin vinkkejä omiin treeneihin. On myös hyvä, että otetaan liikunnalliset rajoitteet huomioon ja annetaan liikkeistä vaihtoehtoja ettei tarvitse jäädä seuraamaan sivusta jos ei pysty tekemään jotakin harjoitetta. ”

Millaista on kesatreeneissa? Lue asiakkaan kommentit

Kesätreenien päätösbileet lauantaina 18.8

Mitä olisikaan kesätreenit ilman huikeita päätösbileitä? Järjestän kesätreenien päättärit kaikille; niin kesätreeniläisille kuin muille liikkujille Helsingissä lauantaina 18. elokuuta. Kyseessä on maksuton treenitapahtuma, jossa hauskan ryhmätreenin jälkeen nautiskellaan palauttava välipala. Pistä aika kalenteriin jo nyt ja vinkkaa kaverille myös

Katso lisää ilmaistreenitapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan! Voisin luvata vähintäänkin sen, että monipuolista, hikistä mutta ennenkaikkea hauskaa tekemistä on luvassa!

Ilmaistreenitapahtuman löydät Facebookista

Huippua viikon aloitusta!

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in treeni and tagged , , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.