Personal Trainer – kotiin tai kuntosalille!

Olen 29 vuotias hyvinvointialan yrittäjä. Tarjoan personal training –palvelua Helsingissä, Vantaalla sekä Espoossa. Teen työtä suurella sydämellä ja minun tavoitteenani on auttaa sinut voimaan paremmin. Oli kyse kiinteytymisestä tai suurestakin painonpudotuksesta - olen sinua varten. Tahdon madaltaa liikkumaan lähtemisen kynnystä ja tulenkin halutessasi hakemaan sinut kotiovelta. Olen erikoistunut kehonpaino - ja kahvakuulaharjoitteluun, joten treenit voidaan järjestää kotonasi tai lähipuistossa. 

Lupaan tehdä kaikkeni, jotta saavutat tavoitteesi! Jokainen on yksilö, joten räätälöin jokaisen valmennuksen vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Ota minuun yhteyttä täältä. 

En lupaa uskomattomia tuloksia 6 viikossa, mutta lupaan sinulle muutokset ja elämäntavat, jotka kestävät läpi elämän. Voisiko tämä painonpudotuskerta olla se viimeinen?

Lue erään asiakkaani onnistumistarina täältä!

ENSIMMÄINEN TAPAAMINEN ON ILMAINEN, JOTEN VARAA AIKASI NYT! 

Personal  trainer kotiovelle - luksusta kiireiseen arkeen! 

Tapaamiset voidaan järjestää kuntosalilla, ulkona tai kotonasi. Nämä kotikäynnit ovat loistava vaihtoehto jos kuntosalille ei halua mennä tai aikaa on rajallisesti. Aikaa säästyy ja saa treenata rauhassa. Voin taata, että hiki tulee ja kunto kohenee myös ilman kuntosalille menemistä. Tämän helpommaksi ei aloittaminen mene!

Oli kyseessä sitten elämäntaparemontti tai ne viimeiset tiukassa istuvat kilot, olen sinua varten! Laita rohkeasti viestiä täältä

Kesäkunnossa ympäri vuoden?

Eikö olisi kiva jos ei tarvitsisi olla joka aina laihdutuskuurilla. Opetan asiakkailleni elämäntapoja, en kitudieettejä, jotka usein kaatuvat omaan mahdottomuuteensa. Ei ehdottomuutta vaan joustavaa painonhallintaa, joka kestää muutamat juhlatkin. 

Personal Training -paketit

Sinulle, joka et tarvitse ruokavalio-ohjeistusta, vaan kaipaat ennemminkin lisähaastetta kuntoiluun. Paketteihin sisältyy ohjelmat salille/kotiin. Jokainen pt-treeni on erilainen, joten saat yhteisistä treeneistä myös paljon vinkkiä kotiin viemisiksi. Jos kehityksesi junnaa paikallaan, voit muutamalla pt-treenillä saada täysin uutta nostetta omiin treeneihinsä. Tapaamisten kesto on 1 tunti ja tulen sopimuksen mukaan hakemaan sinut vaikkapa kotoa. Tai treenit voidaan toteuttaa takapihalla, lähipuistossa tai olohuoneessasi. Kahvakuulat ja muut tarvikkeet kulkevat aina mukanani. Tämän helpommaksi ei homma mene! 

Huom! Aamulla ja aamupäivällä treenaat edullisemmin! -10% ale kaikista ennen klo 16.00 alkavista tunneista! 

HINNAT:

1 x PT tapaaminen & ohjelmat

149 e

3 x PT tapaamista & ohjelmat

297 e

5 x PT tapaamista & ohjelmat

475 e

10 x PT tapaamista & ohjelmat

890 e

(Eivät sisällä kausisuunnitelmaa, eivätkä ruokavaliota.)

Jos haluat treenata esimerkiksi kaveriporukalla tai vaikkapa puolisosi kanssa, kysy tarjousta! 

Valmennus antaa sinulle:

 • työkalut terveempään elämään
 • uusia vinkkejä liikkumiseen
 • jaksamista arjen pyöritykseen
 • itseluottamusta
 • paremman kunnon, jota seuraa väistämättä tiiviimpi kroppa

Mitä valmennukset sisältävät:

 • Alkutapaaminen, jossa kartoitetaan lähtötilanne ja asetetaan realistiset tavoitteet
 • Ruokapäiväkirjan analysointi ja siihen tehtävät muutokset
 • Liikuntasuunnitelma (sis. treeniohjelmat sekä liikuntalukujärjestyksen)
 • Yhteiset treenikerrat salilla, ulkona tai kotona
 • Seuranta ja mahdolliset muutokset ohjelmiin
 • 100 % tuki koko valmennuksen ajan!

 

 

 

Hinnasto

Startti

225€/ kk

 • Ilmainen alkutapaaminen
 • Kesto 3 kk, tapaamiset 2 krt/kk (yhteensä 6 kpl)
 • Ruokapäiväkirjan analysointi
 • Liikuntasuunnitelma
 • Seuranta ja mahdolliset muutokset ohjelmiin
 • 100 % tuki koko valmennuksen ajan!

Elämäntapamuutos

375€/ kk

 • Ilmainen alkutapaaminen
 • Kesto 12 kk, tapaamiset 4 krt/kk (yhteensä 48 kpl)
 • Ruokapäiväkirjan analysointi
 • Liikuntasuunnitelma
 • Seuranta ja mahdolliset muutokset ohjelmiin
 • 100 % tuki koko valmennuksen ajan!

Yllä oleva on esimerkkihinnasto. Paketit on räätälöitävissä asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. Paketit sisältävät 24% alv:n. Hinnat eivät sisällä mahdollisia kuntosalimaksuja. Maksutapana laskutus, Smartum Liikuntasetelit, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum Saldo, Ticket Duo, Ticket Mind&Body.

Usein kysyttyä

Miten laihtua pysyvästi?

Laihtuminen on yleisesti ottaen helppoa. On helppoa ottaa tietty ajanjakso elämästä, jolloin pystyy tiukentamaan ruokavaliotaan ja tehostamaan liikkumistaan. On helpompaa ajatella, että kyllä minä nyt kaksi kuukautta pystyn muuttamaan elämäni, kuin että terveitä elämäntapoja tulisi noudattaa loppuelämä. Pysyvä painonhallinta on hyvin hankalaa jos ajattelee elämäänsä jotenkin kausiluonteisesti. Joulun jälkeen kaikki vetää rankan dieetin päälle, jotta ollaan kesällä tiukassa kunnossa. Kesällä grilliherkut ja kylmä juoma maistuu. Syksyllä alkaa dieetti alusta. Ja sitten tulee joulu, jonka jälkeen alkaa taas dieetti.
Oikotietä onneen ei ole, valitettavasti. Nykyään halutaan pikaratkaisu kaikkeen, mutta pysyvän painonhallinnan kannalta sellaista ei ole vielä keksitty. Käytännössä muutosten tulee olla niin pieniä, että niitä on mahdollista noudattaa lopun elämää. Siinä vaiheessa kannattaa miettiä, kannattaako alkaa hittidieetille vain sen vuoksi että naapuri kehuskelee laihtuneensa sillä.

Minulla ei ole aikaa liikkua , mitä teen?

Kaikilla on kellossa aikaa saman verran, mutta toki perheellisen on hieman haastellisempaa suunnitella arkeaan kuin yksineläjän. On muitakin kuin oma itse huolehdittavana. Usein ajatellaan, ettei ole järkeä aloittaa liikuntaharrastusta jos en voi liikkua vähintään 3 kertaa viikossa. Eli se on kaikki tai ei mitään. Fakta on kuitenkin se, että jokainen askel lasketaan. Kaikki aika pois sohvalta on kotiinpäin. Hyötyliikuntaa voi ujuttaa elämäänsä helpostikin ja kotona voi tehdä napakan 15 minuutin treenin parisen kertaa viikossa.
Esimerkki. Tyypi X käy töissä ma-pe. Jos hän jäisi joka päivä aiemmalla pysäkillä pois niin, että kävelyä tulisi 15 minuuttia mennen tullen, toisi se päivässä 30 minuuttia askeleita ja viikkoon yhteensä 2,5 tuntia. Todella pieni panostus, mutta 2,5 tuntia on mielestäni parempi kuin 0.

En halua mennä kuntosalille, voiko muualla treenata?

Tietenkin voi ja se on itseasiassa suotavaa. Maailmassa on niin montaa eri liikuntalajia, että ihan varmasti jokaiselle on mahdollista löytää mieluisa harrastus. Kotona voi kuntoilla pienvälineillä tai ilman, ulkona on loistavat treeni mahdollisuudet, lenkkipolut, joihin voi yhdistää porrasjuoksua.
Itse kannustan myös astumaan pois mukavuusalueelta tasaisin väliajoin. Itselle kuntosali on ollut helpoin, mutta nyt olen haastanut iseäni aloittamalla tankotanssin sekä sirkustunnit. Niissä saa keho ihan eri ärsykettä ja kaikista tärkein pointti on se, että treeni on hauskaa.

Saanko personal trainerilta valmiit ruokaohjeet?

Saat, mutta minulta et tule saamaan valmista A4:sta, jossa on grammalleen ohjeistus, kuinka syödä. Mielestäni paras tapa on tarkastella elämäntapamuutoksesta haaveilevan ruokapäiväkirjaa ja analysoida se. Ei muuteta hetkessä koko palettia, vaan pienillä muutoksilla mennään kohti terveellisempiä elämäntapoja. Se riittää, että 80% syö ”oikein” ja loput 20% voi olla periaatteessa mitä vaan. Tarkoituksena on löytää asiakkaan kanssa yhdessä ne muutokset, joihin asiakas on valmis ja halukas sitoutumaan loppuelämäkseen.

Miten pääsen alkuun painonpudotuksessa?

Useimmiten laihdutus -projekti aloitetaan sata lasissa ja innostus pahimmassa tapauksessa hiipuu jo kuukauden jälkeen. Yritän aina korostaa, että pienillä muutoksilla saadaan aikaan pysyviä muutoksia. Jos olet aiemmin syönyt kahdesti päivässä pikaruokaravintolassa, niin pieni muutos voisi olla se, että vaihda toinen ateria salaattiin. Jos et ole vuosiin liikkunut, niin onko syytä haalia alkuun itselleen viisi body pump- tuntia viikossa? Itse suosittelen, ettei käytetä kaikkia kortteja alussa, vaan annetaan keholle aikaa tottua muutoksiin. Pikkuhiljaa viikkojen edetessä lisätään liikuntakertoja ja viilataan syömisiä. Jos olet yhtään epävarma, kannattaa alkuun satsata hyvään personal traineriin. PT auttaa sinut turvallisesti alkuun ja osaa suunnitella sinulle järkevän aikataulun painonpudotukseen.

Millainen on hyvä personal trainer?

Hyvä personal trainer kuuntelee asiakasta ja räätälöi palvelunsa asiakkaan toiveiden mukaan.Hyvän valmentajan täytyy osata ottaa huomioon asiakkaan resurssit, lähtökohdat sekä omat kiinnostuksen kohteet. Kaikki eivät halua eivätkä voi elää fitness -elämää ja joitain saa himmailla, etteivät he treenaisi liikaa. Hyvä personal trainer osaa auttaa kotiäitejä, kiireisiä reissumiehiä tai toimistotyöläisiä. Meidän työtä on suunnitella jokaisen ihmisen arkeen hyvinvointia. Kaikilla on samat mahdollisuudet elää terveellistä elämää, joillakin se vaatii vain hieman enemmän suunnittelua.

Haluan laihtua, mikä on paras tapa liikkua?

Jos halutaan laihtua panostaisin ihan ensimmäiseksi jääkaapin sisältöön. Ruokavalion merkitys painonpudotuksessa on merkittävin ja liikunta tuo kilojen karistukseen lisäpotkua. Paras tapa liikkua on sellainen, joka on helppo sovittaa sinun omaan arkeen ja sellainen josta nautit. Toki kuntosalilla rehkimisen tuloksena saat lisää lihasmassaa, jonka myötä kehosi kuluttaa enemmän energiaa. Lihaskuntoharjoittelu yhdistettynä kestävyysliikuntaan tuottaa yleensä parhaimmat tulokset. Korostaisin tässä kuitenkin niitä omia mieltymyksiä. Liikunnan ei kuulu aina tuntua kivalta, joutuu menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta pääosin liikkumisen täytyy olla kivaa. Laihtumisen ja painonhallinan kannalta on kuitenkin oleellista löytää kuntoilulaji, jota kykenee harrastamaan säännöllisesti. Vaikka ruokavaliolla tehdään ne isoimmat muutokset, tuo liikunnan harrastaminen monia positiivisia asioita niin mielelle kuin keholle.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti