Mitä on personal training?

Personal training on palvelu, jossa saat käyttöösi valmentajan, jonka antamien työkalujen avulla saavutat tavoitteesi. Hyvä personal trainer ei tarjoa jokaiselle asiakkaalleen samoja ohjeita, vaan kyseessä on henkilökohtaisten tietojesi, taitojesi ja resurssiesi pohjalta toteutettu kokonaisuus. Valmennus on siis mittatilaustyönä toteutettu kokonaisuus.

Jokaisella meistä on eri lähtökohdat, elämäntilanne sekä motivaatio liikkumiseen ja minun tehtäväni valmentajana on löytää avaimet elämän mittaiseen kuntoon juuri sinulle. Joku tarvitsee apua kuntosalilaitteiden kanssa, joku oikeanlaisen ruokavalion löytämisessä ja joku suunnitelman, jonka avulla saadaan ne viimeiset kilot pudotettua.

Hyvinvointi on laaja käsite

Valmennuksissa otan huomioon koko kuvan eli hyvinvointi käsittää niin paljon muutakin kuin terveellisen ja ravitsevan ruokavalion ja monipuolisen liikunnan. Suurta roolia näyttelee myös unen määrä, laatu sekä elämä siellä kuntosalin ulkopuolella. Tämän projektin toteutukseen on aikaa koko elämä, joten se ei kaadu kakkupalaan synttäreillä tai pullaan firman palaverissa. Personal training antaa sinulle tehokkaan tavan saada tuloksia, mutta saat luvan nauttia elämästä siinä matkalla.

Löydetään yhdessä oikeat rakennuspalikat,  joiden avulla saadaan rakennettua sinulle elämän mittainen kunto!