ULKOTREENIT LEIKKIPUISTO INTIASSA

Syksyn ulkotreenit jatkavat siitä, mihin Nooran & Miikun kesätreenit jäivät. Luvassa monipuolisia kehonpainotreenejä raittiissa ulkoilmassa. Ei suu mutrussa tekemistä, vaan hikistä menoa hauskassa porukassa. Treenaaminen saa olla hauskaa! Treenit toteutetaan säällä kuin säällä Leikkipuisto Intiassa joka maanantai ja torstai klo 18-19. Nooran & Miikun treeneissä pääpaino on kehonpainoharjoittelussa ja esimerkiksi lämmittelynä toimivat karhukävelyt, mittarimadot ja muut eläinliikkeet mainiosti. Monet harjoitteet tehdään aikaa vastaan, jotta jokainen voi vaikuttaa treenin kovuuteen itse. Jos sinulla on jotakin rajoitteita liikkumisessa, kerrothan sen meille, niin otamme ne huomioon treeneissä. Meidän treeneihin on jokainen tervetullut, kuntotasosta huolimatta!

Monipuolisuutta treeneihin tuovat kahvakuulat, TRX sekä mäkivedot. Syksyn ulkotreeneissä parantuvat niin liikkuvuus, kestävyys kuin voimakin. Ryhmän ja valmentajien tuella saat itsestäsi irti enemmän kuin uskotkaan ja innostut liikkumisesta täysin uudella tavalla. 

Kysy lisää ja ilmoittadu mukaan yhteydenottolomakkeella

Treenikauteen sisältyy:

  • Suljettu ryhmä facebookissa, jossa treenaajat voivat keskustella. Valmentajille voi heittää myös kysymyksiä liikuntaan ja ravintoon liittyen.
  • Vaihtelevat ohjatut ulkotreenit, jossa pääpaino kehonpainoharjoittelussa. Monipuolisuutta tuovat kahvakuulat sekä TRX. 
  • Henkilökohtainen treeniohjelma niin kotiin kuin kuntosalille.

HINNAT

Treenit 1 kerran viikossa 199 € (yhteensä 13 treeniä)

Treenit 2 kertaa viikossa 339 € (yhteensä 26 treeniä)

2 viikon kokeilukortti 65 €

Maksutapa lasku, Smartum, Ticket Mind & Body

AIKATAULUT

Syyskausi starttaa 4.9.2017 ja päättyy 30.11.2017

Maanantaisin klo 18-19, Ohjaajana Noora Kenttämaa

Torstaisin klo 18-19, OhjaajanaMiira-Mari Muukkonen

Treenipaikkana toimii Leikkipuisto Intia (Intiankatu 44) ja sen lähialue.

OHJAAJAT

Noora Kenttämaa

Olen 29 vuotias liikunta-alan yrittäjä. Olen työssäni erikoistunut kehonpaino- ja kahvakuulaharjoitteluun. Olen 6 vuotiaan eskarilaisen äiti, joten ymmärrän hyvin, ettei kuntosalille aina ole mahdollista edes päästä. Sen vuoksi kotitreenit ovat luoneet mahdollisuuden harjoitella ilman, että tarvitsee lähteä merta edemmäs kalaan. Blogia kirjoittelen myös ja aihepiirinä hyvinvointi rennolla otteella. Blogiin pääset täältä

Syksyn ulkotreeneissä haluan jakaa ideoita, kuinka voit viedä aktiivisuutta sinne kotiin. Treeneissäni mennään usein kelloa vastaan (ei lasketa toistoja), joten jokainen voi mitoittaa intensiteetin oman kuntotasonsa mukaan. Treeneissä mennään tekniikka edellä. Joka kuntoiselle löytyy liikkeistä aina oma variaationsa. Huonolla tekniikalla saadaan vain kroppa rikki, tavoite kun on kuitenkin parantaa oloa.  Lupaan, että innostut liikunnasta täysin uudella tavalla. Lisäksi porukassa on voimaa. Ryhmävalmennuksissa on aina hyvä meininki ja porukka kannustaa toisiaan. Jokainen on joskus aloittelija, mutta pääasia on, että ALOITTAA.

Miira-Mari Muukkonen

Minut tunnetaan nimellä Miikku. Olen 24 -vuotias liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen, joka on pienestä pitäen liikkunut monipuolisesti ja harrastanut monia eri lajeja. Tällä hetkellä sydämeni on täysin vienyt Crossfit sekä akrobatia, mikä ehkä jollain tapaa näkyy myös työssäni. Vahvuuksiani ovat toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu, kehonpainoharjoittelu sekä kehonhallinta. Haluan auttaa asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa ja ennen kaikkea nauttimaan liikunnasta ja löytämään oman kokonaisvaltaisesti paremman hyvinvoinnin.
Valmentajana olen kannustavan vaativa ja turvallinen ja tehokas harjoittelu, asiakaslähtöisyys sekä ripaus huumoria ovat valmennukseni perusta.

MITEN PÄÄSET MUKAAN

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake ja palaamme sinulle lisätietojen kanssa. Tulet saamaan esitietokaavakkeen, jonka pohjalta teemme sinulle henkilökohtaiset treeniohjelmat niin kotiin kuin kuntosalille. Esitietolomakkeen täytön jälkeen saat tunnukset Syke -ohjelmaan, josta pääset katsomaan treeniohjelmasi kuvien ja videoiden kera sekä pääset täyttämään halutessasi treenipäiväkirjaa. Pääset myös treenikauden startattua suljettuun facebook-ryhmään, jossa voit kysellä lisävinkkejä treeniin ja ravintoon liittyen. Valmentajat ja muut ryhmäläiset ovat siellä tsemppaamassa.

Laita yhteydenottolomakkeen VIESTI -kenttään meille tiedoksi

  • minkä treenikortin valitset (jos valitset treenit 1 x viikossa, mihin treeniryhmään pääasiallisesti osallistut)
  • maksutapasi

LISÄTIEDOT JA OHJAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Jos jokin jäi mietityttämään pistä rohkeasti viestiä joko Nooralle tai Miikulle.

Noora Kenttämaa

noora@shapeup.fi / 044 998 5780

Facebook: shapeuphelsinki

Instagram: @shapeuphelsinki

Miira-Mari Muukkonen

miiramari@outlook.com / 050 557 4781

Facebook : ptmiiramari

Instagram: @miiramari

 

 

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN TREENEIHIN