ULKOTREENIT LEIKKIPUISTO INTIASSA

Syksyn ulkotreenit päättyvät marraskuun lopussa, mutta yleisön pyynnöstä jatkoa tulossa tammikuussa 2018. 

Tammikuussa starttaa ulkotreenien uusi kausi ja ulkotreenit jatkavat siitä, mihin kesän ja syksyn hikoilut jäivät. Luvassa monipuolisia kehonpainotreenejä raittiissa ulkoilmassa. Ei suu mutrussa tekemistä, vaan hikistä menoa hauskassa porukassa. Treenaaminen saa olla hauskaa! Treenit toteutetaan säällä kuin säällä Leikkipuisto Intiassa joka keskiviikko klo 18-19. Treeneissä pääpaino on kehonpainoharjoittelussa ja esimerkiksi lämmittelynä toimivat karhukävelyt, mittarimadot ja muut eläinliikkeet mainiosti. Monet harjoitteet tehdään aikaa vastaan, jotta jokainen voi vaikuttaa treenin kovuuteen itse. Jos sinulla on jotakin rajoitteita liikkumisessa, kerrothan sen minulle, niin otan ne huomioon treeneissä. Ulkotreeneihin on jokainen tervetullut, kuntotasosta huolimatta!

Monipuolisuutta treeneihin tuovat kahvakuulat, TRX sekä mäkivedot. Syksyn ulkotreeneissä parantuvat niin liikkuvuus, kestävyys kuin voimakin. Ryhmän ja valmentajan tuella saat itsestäsi irti enemmän kuin uskotkaan ja innostut liikkumisesta täysin uudella tavalla. 

Kysy lisää ja ilmoittadu mukaan yhteydenottolomakkeella

Treenikauteen sisältyy:

  • Suljettu ryhmä facebookissa, jossa treenaajat voivat keskustella. Valmentajalle voi heittää myös kysymyksiä liikuntaan ja ravintoon liittyen.
  • Vaihtelevat ohjatut ulkotreenit, jossa pääpaino kehonpainoharjoittelussa. Monipuolisuutta tuovat kahvakuulat sekä TRX. 
  • Kotitreeniohjelma

HINTA

Koko kausi : 360 € (kesto 24 viikkoa)

Maksutapa lasku, Smartum, Ticket Mind & Body, E-passi

Mahdollista maksaa 2 -erässä

AIKATAULUT

Kausi starttaa 10.01.2018 ja päättyy 20.06.2018.

Treenit keskiviikkoisin klo 18-19, Ohjaajana Noora Kenttämaa

Treenipaikkana toimii Leikkipuisto Intia (Intiankatu 44) ja sen lähialue. Sateen yllättäessä siirrämme treenit Käpylän peruskoulun katosten alle. 

Noora Kenttämaa

Olen 29 vuotias liikunta-alan yrittäjä. Olen työssäni erikoistunut kehonpaino- ja kahvakuulaharjoitteluun. Olen 6 vuotiaan eskarilaisen äiti, joten ymmärrän hyvin, ettei kuntosalille aina ole mahdollista edes päästä. Sen vuoksi kotitreenit ovat luoneet mahdollisuuden harjoitella ilman, että tarvitsee lähteä merta edemmäs kalaan. Blogia kirjoittelen Fitfashionilla ja aihepiirinä hyvinvointi rennolla otteella. Blogiin pääset täältä

Ulkotreeneissä haluan jakaa ideoita, kuinka voit viedä aktiivisuutta sinne kotiin. Treeneissäni mennään usein kelloa vastaan (ei lasketa toistoja), joten jokainen voi mitoittaa intensiteetin oman kuntotasonsa mukaan. Treeneissä mennään tekniikka edellä. Joka kuntoiselle löytyy liikkeistä aina oma variaationsa. Huonolla tekniikalla saadaan vain kroppa rikki, tavoite kun on kuitenkin parantaa oloa.  Lupaan, että innostut liikunnasta täysin uudella tavalla. Lisäksi porukassa on voimaa. Ryhmävalmennuksissa on aina hyvä meininki ja porukka kannustaa toisiaan. Jokainen on joskus aloittelija, mutta pääasia on, että ALOITTAA.

MITEN PÄÄSET MUKAAN

Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä joko sähköpostiin tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

LISÄTIEDOT JA OHJAAJAN YHTEYSTIEDOT

Jos jokin jäi mietityttämään pistä rohkeasti viestiä :

Noora Kenttämaa

noora@shapeup.fi / 044 998 5780

Facebook: shapeuphelsinki

Instagram: @shapeuphelsinki

Blogi: Noora Katariina

ILMOITTAUTUMINEN TAMMIKUUN TREENEIHIN