Vielä ehdit mukaan kesätreeneihin!

Kesäkuun alussa minulla starttasi 10 viikkoa kestävät kesätreenit sekä Kumpulassa että Pasilassa. Kesätreenien tarkoituksena on kohottaa kuntoa mukavassa ryhmässä käyttäen vastuksena pääosin kehonpainoa. Tähän mennessä sää on todellakin hellinyt ja olemme saaneet urheilla aurinkoisessa ilmassa. Käy seuraamassa meikäläistä instagramin puolella, jaan sinne usein materiaalia treeneistämme.

Mikä ihmeen kehonpainoharjoittelu?

Etunojapunnerrus, dippi penkillä, kyykky ja sen eri variaatiot ovat esimerkkejä kehonpainoliikkeistä. Toisin sanoen treenivälineiksi et tarvitse muuta kuin itsesi. Kehonpainolla tehtävissä harjoituksissa parasta on se, että liikkuvuus, voima, kehonhallinta paranevat samanaikaisesti. Varsinkin oikein tehtynä monet liikkeet vaativat onnistuakseen hyvää liikkuvuutta. Ja voiko sanoa itseään voimakkaaksi jos kroppa ei taivu mihinkään?  Oma neuvoni on, että tangon alle on turha lähteä kyykkäilemään jos ei syväkyykky onnistu omalla kehonpainolla. Kehonpainoharjoittelu on todella monipuolinen ”laji”, koska se soveltuu täysin aloittelijoista konkareihin. Esimerkiksi punnerruksista löytyy kymmeniä vaihtoehtoja helpoimmasta vaativiin.

Tule mukaan joko Pasilan tai Kumpulan kesätreeniryhmään!

Kesätreenit pyörivät molemmissa kohteissa (Kumpula & Pasila) vielä kuusi viikkoa ja ehdit  hyvin iloiseen porukkaan mukaan. On ollut ihana huomata, miten porukka on sulautunut yhteen. Treenit vedetään yhdessä toisia kannustaen. Useat liikkeet tehdään aikaa vastaan, joten omasta kuntotasosta tai päivän fiiliksestä riippuen voit määrittää itse treenisi tason.

  • Treenit joka maanantai aina 6.8.2018 saakka.
  • Kumpulassa (Leikkipuisto Intiassa) klo. 17.30 – 18.30
  • Pasilassa (Keskuspuisto) klo. 19.00-20.00
  • Hinta: 75€. Kurssin päätteeksi jokainen saa kotitreeniohjelman, jotta treenit voivat jatkua myös kesätreenikauden jälkeen. Maksun voi hoitaa useimmilla liikuntaeduilla (esim. Smartum, Virike..)

Tsekkaa täältä video, jossa meininkiä sekä Pasilan että Kumpulan meiningeistä.

Kysymykset ja ilmoittaumiset –> noora@shapeup.fi

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in treeni and tagged , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.