Lauantaisen treenitapahtuman tunnelmia – näillä energioilla kohti syksyä!

Viime lauantaina vedin napakat ulkotreenit Kumpulassa, jonne tuli mukavasti porukkaa. Kesällä on vähän riski järjestää yhtään mitään, koska on kaikenlaista festaria sun muuta kissanristiäistä joka viikonlopulle. Lauantaina sää helli treeniläisiä ja se oli itseasiassa ihan täydellinen. Aurinko paistoi, muttei ollut missään nimessä liian kuuma.

Osa porukasta oli kesätreeniläisiä ja osa tuntemattomia kasvoja. Oli kyllä huippua! Se on hauska nähdä, mitä ryhmätreeneissä tapahtuu alkukankeuden jälkeen. Ensin vähän jännitellään ja ihmetellään, mutta loppua kohden läppä lentää ja yhteishenki alkaa löytyä. Suomalaiset tarvitsee aina hetken, että lämpiää. 🙂 Rankat treenit oli, mutta kaikki laittoivat parastaan. Siisteintä näissä on se, että jokainen vetää täysillä ja esimerkiksi kiertoharjoittelun päätteeksi treenikaverin kanssa heitetään yläfemmat. Hei me selvittiin. 🙂

Syksy on täällä – tule mukaan syksyn ryhmävalmennukseen

3.9.2018 alkaa virallisesti syksyn treenikausi, joka kestää aina joulukuun loppupuolelle asti. Monipuoliset ja tehokkaat ryhmätreenit takaavat sen, että jouluna peilistä katsoo voimakkaampi, kestävämpi ja liikkuvaisempi tyyppi. Toisin sanoen kaudella kehitämme voimaa, kestävyyttä ja liikkuvutta kannustavassa ryhmässä.
 
Saat henkilökohtaista ohjausta maltillisen kokoisessa ryhmässä ja halutessasi treenaat jopa 4 kertaa viikossa. Joten jos olet kyllästynyt yksin puurtamiseen, eikä ryhmäliikunta napostele, niin osallistu syksyn ryhmävalmennukseen, jossa pääset nauttimaan henkilökohtaisesta ohjauksesta vain murto-osalla yksilövalmennuksen hinnasta. 
 
Treenejä luvassa jopa 4 x viikossa ja ne sijoittuvat Käpylään ja Itä-Pasilaan. Syyskausi 3.9.2018 – 20.12.2018 (vkolla 42 ei treenejä).
 
Aikataulu
 
✅ Maanantai
Käpylän peruskoulun jumppasali (Untamontie 2) klo: 20-21 (ei 17.12.)
 
✅ Keskiviikko
Käpylä, Movement Center (Koskelantie 9 Helsinki) klo: 20-21
 
✅ Torstai
Pasilan Peruskoulu (Savonkatu 2) klo: 17.30-18.30 (ei 6.12.)
 
✅ Lauantai
Pasilan Peruskoulu (Savonkatu 2) klo: 10-11 (ei 3.11.)
 
⭐️ Koko kausi sisältäen pääsyn 57 erilaiseen treeniin vain 349€.⭐️
⭐️ 4 viikon kortti 120 € (sis. 16 treeniä) 120 € ⭐️
 
  • Kysy lisää ja ilmoittaudu ➡️ noora@shapeup.fi
  • Blogin lukijana 10 % alennus kausikortista. Etu voimassa sunnuntaihin 26.8 asti. 
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
Ihanaa viikon alkua!
Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in personal training, treeni and tagged , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.