Miten hemmetissä ihmisillä on aikaa liikkumiselle?

Tätä tekstiä kirjoittaessani olen ollut liikkumatta reilu viikon. Ehkä jopa kaksi. Hirveän hyvä draivin jälkeen tuli seinä vastaan ja kaiken maailman muut ongelmat. Samaan aikaan suu vaahdossa selitän asiakkailleni miten tärkeää on priorisoida oma hyvinvointi ylös, jotta on mahdollista parantaa omaa hyvinvointia. Kyllähän minä tiedän, että liikunta parantaisi oloa – niin fyysistä kuin henkistäkin. Silti ne juoksulenkkarit lojuu eteisen nurkassa. Siinä samassa kohtaa, minne ne jätin reilu viikko (kaksi) sitten.

Elämä on.

Välillä elämä antaa parastaan ja joskus se kaataa lastillisen skeidaa sun niskaan. Menemättä yksityiskohtiin, on viime aikoina tullut kaikenlaista stressiä, muuttujaa ja kikkaretta tupaan ihan riittämiin. Langat ei ole todellakaan pysyneet käsissä ja liikunta sekä terveelliset syömiset ovat olleet ihan viimeisenä mielessä. Itselleen pitää antaa siimaa ja olla armollinen, silloin kun on tällaisia vaiheita. Kaikkeen ei tarvitse pysyä ihan koko ajan. Mutta. Armollisuus on ihan okei, muttei liiaksi. Jos tämä sama meno jatkuisi vielä pari viikkoa, on siitä lyhyt matka siihen, että huomaan olevani samassa jamassa yhä vuoden päästä.

Kiireen ja skeidan taakse on helppo piiloutua, mutta tämäkin asia ratkoontuisi arjen hyvällä hallinnalla. On toki vaiheita, kun hommat vain leviävät eikä energiaa / kiinnostusta oman hyvinvoinnin panostamiseen ole. Kunhan ne ovat vain vaiheita ja arjen kaaos pyritään saamaan järkevälle tasolle.

Miten hemmetissä ihmisillä on aikaa liikkumiselle?

Mutta mennäkseni otsikon kysymykseen ”Miten hemmetissä ihmisillä on aikaa liikkumiselle?” vastauksena on arjenhallinta. Oman ajan priorisointi ja syvään hengittäminen. 🙂 Äläkä vain heikkona hetkenä mene sinne someen, koska tietyssä mielentilassa se ei inspiroi. Tällaisina hetkinä kun erehtyy katsomaan tyyppien Instagramia, tulee vain riittämätön fiilis. Ja tasan tiedän, ettei se ole 100% totuus kenenkään elämästä, mutta tiedätte varmaan mitä meinaan. Se fiilis, kun katsot jonkun Instagam stooria ja siellä on käyty aamu seiskalta jo aamulenkillä.  Sen jälkeen on rauhassa nautittu supersmoothie, jonka jälkeen liihotellaan huolitellun näköisenä ympäri kyliä palavereissa tehden #unelmaduunia. Illalla ehkä pikku joogat ja mealprepping huomiselle. Ah kuinka ihanaa elämä onkaan.

Itse syöt samalla jäätelöä suoraan purkista, vilkaiset niitä helvetin lenkkareita siellä nurkassa ja päätät alkaa kehittää itseäsi katsomalla Love Islandin -jaksoja. No ehkä mä huomenna meen sinne lenkille.

Että vaikka sitä kuinka tietäisi miten hommat periaatteessa menisi hienosti maaliin, ei se todellisuudessa aina ole niin helppoa. Syksy ja arki ovat saapuneet, mutta otetaan se haltuun. Minäkin meinaan tämän pienen säädön jälkeen taas olla oman arjen toimari.

P.S. Millainen ihminen sekoittaa koulun vanhempainiltojen päivämäärät ja missaa koko tapahtuman? Kaverin puolesta kysyn. 😀

Ihanaa viikkoa. Onneksi huomenna on perjantai!

-Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in hyvinvointi and tagged , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.