Syksy on uudistumisen aikaa -miten olisi uusi liikunnallinen harrastus?

Kuinka moni tykkää syksystä? Itselle syksy on kesän jälkeen suosikki vuodenaika. Ilmojen viiletessä on kiva käydä lenkillä, kun ei voi ainakaan valittaa liiallista kuumuutta. Syksy on jollain tapaa myös uudistumisen aikaa.

Huolettoman kesän jälkeen on mukava palata rutiinien pariin. Monella syksy tarkoittaa myös uusien harrastuksien aloittamista. Jos kesälomat meni sen kummemmin treenaamatta, voi syksyllä into liikkumisen pariin olla kova. Innostuminen on hyvä asia. Pysyvien hyvien tapojen ylläpitäminen kuukaudesta ja vuodesta toiseen onkin eri juttu. Varsinkin pidemmän tauon jälkeen on hyvä aloittaa maltilla, vaikka intoa varmasti riittäisi vaikka mihin. Usein tiukan treenikauden aloituksen ”palkintona” on flunssa sekä treeni-innon laantuminen. Maltti on valttia, eikö pääasia ole se, että treenaaminen jatkuisi säännöllisenä vuodesta toiseen. Spurttimaiset aloitukset liikunnan suhteen eivät siis kannata, koska usein nopeasti aloitettu rääkki on keholle liikaa ja uudet hyvät harrastukset loppuvat yhtä nopeasti kuin alkoivatkin.

Liikkuminen voi kehosta huolehtimisen lisäksi olla myös sosiaalinen tapahtuma. Monissa ryhmissäni läppä lentää ja treenaaminen on hauskaa. Treeneihin on kiva tulla, kun tietää että siellä näkee tutut tyypit.

Nappaa  kaverisi kanssa huikea alennus syksyn treeneihin!

Minulla on pyörinyt Käpylä-Pasila akselilla jo kaksi viikkoa ryhmätreenit, joissa treenataan jopa 4 kertaa viikossa. Liikkuminen ryhmässäni on monipuolista ja turvallista. Mennään tekniikka edellä, mutta kyllä siellä hikeäkin vuodatetaan. Ja huumoria! 🙂

Ryhmävalmennuksessani opit painoharjoittelun, kahvakuulailun sekä kehonpainoharjoittelun salat. Alkulämmittelyissä haastamme kehon tekemällä mm. eläinliikkeitä, joten vaikka olisit yhtä notkea kuin rautakanki, takaan että kehitystä tapahtuu silläkin saralla. Useimmat harjoitukset teemme aikaa vastaan, joten jokainen treenaa omalla tasollaan. Voin taata, että syyskauden jälkeen kehitystä on tapahtunut niin voiman, kestävyyden kuin liikkuvuudenkin puolella. 

Mukaan mahtuu vielä ja testaamaan pääset ilmaiseksi (ei vaadi ennakkoilmoittautumista,tule vain paikalle)! 

Lue lisää ja katso aikataulut ➡️ Syksyn ryhmävalmennus

Syyskausi 3.9.2018 – 22.12.2018 (vkolla 42 ei treenejä)

  • Kausikortti nyt hintaan 299 €
  • 10-kortti 150€

Jos tulet mukaan kaverisi kanssa, saatte molemmat huikeat 30% alennusta kulloinkin voimassaolevasta kausikortista. Etu koskee vain kausikortteja. 

Kausikortti on mahdollista maksaa 2 erässä. Maksuvälineenä käyvät useimmat liikuntasetelit (Smartum, Virike, e-passi, EazyBreak..) Sitovat ilmoittautumiset ja lisäkyssärit ?? noora@shapeup.fi

Ihanaa syksyistä sunnuntaita!

Noora

♥ Seuraathan meikäläisen menoa somessa ♥

Facebook 

Instagram

Posted in personal training, treeni and tagged , , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.